Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Louis Talpe maakt geslacht van zijn tweede kindje bekend

ShowbizzVorige week liet Louis Talpe (40) via Instagram weten dat zijn vrouw Tiffany in verwachting is van hun tweede kindje. Vandaag heeft de ‘Onder Vuur’-acteur alvast een update voor ons. Louis maakte namelijk zonet het geslacht van zijn toekomstige kleine spruit bekend.

0 reacties

  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”
    PREMIUM
    Muziek

    Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”

    Nog voor er één noot te horen was, was ‘The Tortured Poets Department’ - het gloednieuwe album van Taylor Swift (34) - al een waanzinnig succes op Spotify. En dat zonder dat de Amerikaanse zangeres al te veel promotie voerde voor haar nieuwe plaat. Is ze gewoon te groot geworden om haar nieuwe album te laten falen? En hoelang zal haar succes nog blijven duren? Celebrity-experte Hilde Van den Bulck analyseert zorgvuldig de strategie van de popster.