Kayne West met kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt aan De lofts van Vervoordt in de Stokerijstraat in Wijnegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Kayne West met kunsthandelaar en binnenhuisarchitect Axel Vervoordt aan De lofts van Vervoordt in de Stokerijstraat in Wijnegem. © ID/ Kris Van Exel

Buurt niet verrast dat Kanye West plots stulpje koopt in Wijnegem: “Serena Williams zou hier ook een optrekje hebben”

“Zou hij in het buurtcomité willen zetelen om er mee voor te zorgen dat de straat wat rustiger wordt? Want da’s nodig hoor!” De buurtbewoners van de Stokerijstraat in Wijnegem lachen erom nu blijkt dat niemand minder dan de Amerikaanse superster Kanye West (44) hun nieuwe overbuur is geworden. Maar niet iedereen ligt wakker van de komst van Kanye: “Kanye wie? Dat is blijkbaar een rapper of zoiets”.

15 reacties

  • katja goethals

    3 jaar geleden
    Binnenkort beginnen de werken aan bruggen.. Hij zal mee in de files staan als iedereen 🤣
  • Annalisa Di Rosa

    3 jaar geleden
    Ik las in een ander artikel dat hun vriend en architect zegt dat Kanye en Kim met bijna "niks" willen leven. Awel dat ze dan maar beginnen uit te delen aan mensen in nood! Ik zie het issue niet . 🤣
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    Ik denk niet dat die daar nog veel gaat rondwandelen nu zijn adres hier getoond werd, en er dus al heel wat fans rondhangen om hem zogezegd toevallig tegen te komen.
  • sjaak vanslembrouck

    3 jaar geleden
    ik had eerder gedacht aan "buurt niet verrast dat kanye west appartement koop" want enkel de rijken kunnen hier nog een appartment echt kopen, en niet huren/uitgemolken worden.
  • Bart Maris

    3 jaar geleden
    België, het ultieme land van de fiscale constructies.