Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band.
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Parmentier en z'n moeder Martine vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band. © Kristof Ghyselinck

Moeder VTM-directeur Davy Parmentier is al 9 jaar de huishoudster van Gert Verhulst : “Jammer dat ik niet mee kon naar Saint-Tropez”

Showbizz“Toen ik begon te werken voor Gert, kende Davy hem zelfs nog niet”, zegt Martine Dhaenen (61). Maar vandaag zit haar zoon Davy Parmentier (38), creatief directeur bij VTM en jurylid in ‘Belgium’s Got Talent, in hetzelfde wereldje. In een uniek dubbelgesprek vertellen de twee openlijk over zijn coming out, de voor- en nadelen van hun job en die keer dat ze de schoenen van Bart Kaëll vernielde. “Ik dacht dat hij nooit meer met mij zou spreken.”

15 reacties

  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Eigenlijk zielig gans dat gedoe. De Vaamse televisie staat bol van spelletjes met BV's (?), families die gevolgd worden, kookspelletjes, koekenbakken, mensen aankleden, huizen verkopen, zangfeestjes van BV's waar een potje gebleit wordt, eenexK3 die staat te pronken en te giechelen in Z-Afrika, de nieuwe K3's die een nieuw kameraadje zoeken, Belgium got talent met BV's die steeds verbaasd zijn van het circus, enz.
  • André Decrock

    3 jaar geleden
    Men moet voor alles een diploma hebben, maar voor het moeilijkste in het leven hoeft dat niet, namelijk kinderen opvoeden
  • Jo Maes

    3 jaar geleden
    Ben, dus jij denkt dat als de moeder huishoudster is bij gert verhulst, verbonden aan de zender 4, de zoon dan bijgevolg cretief directeur wordt bij vtm? Straffe denkpiste!
  • James Williams

    3 jaar geleden
    Zolang hij met zijn gebrek aan scherm talent achter de schermen blijft is het mij eender wat hij uitzet
  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    Typisch voorbeeld van "ons kent ons", altijd gemakkelijk voor studio 100 én VTM.