Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Gert Verhulst laat in zijn hart en ziel kijken: “Als Ellen nog een kind had gewild, liep er nu een klein Verhulstje rond”

ShowbizzGert Verhulst (53) zit in de gelukkigste periode van zijn bestaan. Met grote dank aan zijn echtgenote en droomvrouw Ellen (43), en zijn kinderen Viktor (27) en Marie (26). “Ik heb vroeger te hard gewerkt en te weinig genoten”, klinkt het in ‘Story’. “Maar mijn leven wordt elke dag beter.” Aan de hand van de liedjesteksten op zijn nieuwe album grasduint hij voor ons door dat bijwijlen te drukke leven en wat de toekomst nog brengt. “Ik weet niet of we zonder Annie nog een seizoen van ‘Gert Late Night’ kunnen maken.”

14 reacties

  • Martine Nys

    2 jaar geleden
    Wat een zalige familie om te volgen, en ik hou van hun droge humor! Ik begrijp niet dat er zoveel afgunst en jaloezie is tegenover hen. Gert heeft veel opofferingen moeten doen en heel hard gewerkt om te bereiken wat hij nu heeft en is allesbehalve een dikkenek. Ze zijn 1 voor 1 normale en lieve mensen.
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    achter die tentoongestelde spontaniteit schuilt - volgens mij - een berekende huivering- wekkende koelbloedigheid zoals die van een echte 'killer queen' ... NONKELJEAN
  • viktor van gestel

    2 jaar geleden
    Plezante T.V.-uitzending (met de nodige vader-zoon-humor),en dat siert hen ...
  • Marlene De Smedt

    2 jaar geleden
    Fortuin gemaakt dankzij Samson (oorspronkelijk bedacht door Danny Verbiest). Populair geworden dankzij de Vrt. Factoren die aan de basis liggen van zijn succes. Heeft dus hard gewerkt om succesvol te zijn maar heeft ook een flinke portie geluk gehad.
  • Nathalie Hansen

    2 jaar geleden
    Zalige familie! Altijd lachen met Gert en Viktor :)