Onze chef voetbal blikt vooruit op Leipzig-Club Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal blikt vooruit op Leipzig-Club Brugge. © AFP/HLN

Onze chef voetbal legt de lat voor Club nóg hoger: “Verliezen tegen Leipzig is uit den boze”

Champions leagueTevreden met een gelijkspel op Leipzig? Volgens onze chef voetbal Stephan Keygnaert moét Club Brugge hoger mikken. “We kunnen met z’n allen straks opnieuw blij zijn met ‘Club heeft zijn best gedaan’. Maar eens houdt dit verhaal op.” 

10 reacties

  • roger goddeeris

    3 jaar geleden
    Heb maar twee spelers echt zien voetballen bij brugge en dat waren Lang en CDK.
  • wim cauwenberghs

    3 jaar geleden
    Droom verder, nu Leipzig uit en dan de dubbele confrontatie met City, het zal 1 op 12 worden na 4 wedstrijden en dit jaar zelfs niet overwinteren in de Europa league
  • Danny Debbaut

    3 jaar geleden
    Als nuchtere CLUB supporter (ruim 40 jaar) sta ik toch versteld van uw (overdreven) optimisme. Als ervaren journalist zou U toch moeten weten dat er in Duitsl. heel weinig te rapen valt voor Belg. ploegen. EEN punt vanavond zou een NOG grotere stunt zijn dan thuis PSG, waartegen ze fysisch zelfs sterker waren. Van de 11 matchen met inzet, waren er tot dusver 3 goed. DIT wordt een ander verhaal en kijk al uit naar uw artikel van morgen, na een 4 - 1 verlies ..
  • Christopher Moltisanti

    3 jaar geleden
    Eens met Stephan. In Nederland vindt men het normaal om er vol voor te gaan en wordt dit zelfs aangemoedigd. Als je hier dan wat ambitie aan de dag legt word je meteen afgebrand. Typisch Belgisch (Vlaams) weer.
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Beetje makkelijk natuurlijk vanop uw schrijftafel maar enige zin voor realisme zou ook niet verkeerd zijn. Het Belgische clubvoetbal werd de laatste 2 decennia Europees een onnoemelijk aantal keer met de neus op de feiten gedrukt op vlak resultaat. Ik zou toch vooral dat in het achterhoofd houden liever dan met het armageddon te dreigen. En "eens houdt dit verhaal op". Ze hebben deze campagne 1 wedstrijd gespeeld mijnheer. Wat verhaal? We zijn niet eens voorbij de inleiding. You make no sense.