Doordat brandstof niet tijdig aan de benzinestations geraakt, ontstaan er ellenlange files in het VK
Volledig scherm
PREMIUM
Doordat brandstof niet tijdig aan de benzinestations geraakt, ontstaan er ellenlange files in het VK © AFP

Vlamingen in Londen over de stormloop op tankstations en winkelrekken: “Brandstof lijkt wel wc-papier 2.0"

Lege winkelrekken en een ware rush op brandstof. De chaos in het Verenigd Koninkrijk loopt stilaan op. Zo getuigen ook twee Vlamingen die er al jaren wonen. “Of mensen steken voor, of ze komen egoïstisch met jerrycans aan. Het doet terugdenken aan toen corona pas begon. Noem het: WC-papier 2.0”

26 reacties

  • jos kenis

    3 jaar geleden
    GB interesseert ons niet langer, dat is een andere wereld ver weg van ons.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Een conservatieve regering. Dan zijn er geen problemen. Ook niet als 90% van de tankstations al droog staan. Het is je eigen verantwoordelijkheid. Als je niet tankt is er toch geen probleem.
  • Peter Pycke

    3 jaar geleden
    Mensen beseffen niet hoe belangrijk vrachtwagens zijn .ze zijn de ketting van gans de economie en eigenlijk alles wat bestaat. Alles wat een mens bezit zelfs hun huis is door vrachtwagens vervoerd.of gaat ieder bedrijf of zelfstandige een spoor of kanaal of landingsbaan aanleggen?zonder vrachtwagens is er niks.zelfs geen eten.dit staat ons ook nog te wachten. Mensen vinden alles zo vanzelfsprekend maar beseffen niet welke NOW HOW achter alles zit denk daar maar eens over na.
  • Jurgen Vermaut

    3 jaar geleden
    Ja jongens, het ligt niet aan Covid19.
  • sonja dierckx

    3 jaar geleden
    Aan oliebevoorrading is hier inderdaad geen gebrek aan chauffeurs degelijk wel je ziet niks anders dan buitenlandse chauffeurs zonder deze die voor Belgische bedrijven werken en ja hier kost een rijbewijs hopen geld en daar kun je het kopen voor een paar 100 euro’s van rijstijl en verkeersregels nog maatgevend zwijgen