Carrefour zet alles op alles om lege winkelrekken aan te pakken

Supermarktketen Carrefour zet alles in het werk om de lege rekken in de winkels aan te vullen. De keten ondervindt bevoorradingsproblemen als gevolg van een staking in een magazijn in Nijvel.

10 reacties

  • Hilde Peeters

    3 jaar geleden
    Dit heeft met verhuis te maken van de verdeler van de goederen niet met de winkels. en als er geen goederen en verkoop in de winkels is dreigen er veel meer mensen hun job te verliezen.
  • Isabel da Silva

    3 jaar geleden
    De chauffeurs hebben direct ander werk , want groot tekort . Magazijniers missen ze in Vlaanderen massaal . Alleen moeten de Waals Brabantse mensen wel willen pendelen naar onze regio . Of ze kunnen , gesteund door hun vakbonden , gaan genieten van ons sociaal systeem .
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Amai, Delhaize sukkelt ook al van het ene bevoorradingsprobleem in het andere. De laatste keer kwam het zogezegd door de overstromingen, en daarvoor door corona, ze hebben er veel langer last van gehad dan alle andere winkels in de buurt, en daarvoor waren het nog andere redenen. Op een vrijdagavond waan je je in het voormalige oostblok. Ik was trouwe klant, maar ben noodgedwongen overgeschakeld. Ik heb gewoon geen tijd om rond te rijden om alles in verschillende winkels bij elkaar te scharten.
  • Patrick Wauters

    3 jaar geleden
    Dat de rekken gevuld blijven is precies belangrijker dan dat er bijna 600 mensen hun baan verliezen.
  • Johan commère

    3 jaar geleden
    Ben deze namiddag mijn boodschappen gaan doen in de carrefour market vlakbij . Heb er eigenlijk weinig van gemerkt . Zeker 85 % van de rekken waren nog goed gevuld .