SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

Erik Van Looy is ‘The Quizfather’ in promo ‘De Slimste Mens’: “Ze zouden bijna betalen om mee te mógen doen”

TVWie ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ wil worden, moet daarvoor diep in eigen financiële zak tasten. Want voor minder dan 100.000 euro neemt Erik ‘The Quizfather’ Van Looy (59) de telefoon niet op. Dat is althans de boodschap in het promofilmpje dat vanaf vandaag het nieuwe seizoen én vooral de nieuwe leden van de jury moet aankondigen. Benieuwd naar meer? Erik Van Looy verklapt alle details vanop de set. “We hebben er twee dagen aan gefilmd.”

16 reacties

  • Patricia Auman

    2 jaar geleden
    Gewoon schitterend amusementsprogramma waarvan ik hoop dat het nog jaaaaren zal doorgaan. Geweldige quizmaster, goeie jury waarvan de ene al beter is dan de andere, ideale manier om ook minder bekende BV's te leren kennen. En voor wie kritiek heeft op het programma en het maar niks vindt : gewoon niet kijken
  • dretie munkies

    2 jaar geleden
    Deze Vlaamse versie is gewoon niets in vergelijking met de nederlandse versie die aan één jurylid genoeg heeft !
  • Charity Swinnen

    2 jaar geleden
    Aan Niels claeys een tip: misschien kan je dan ook eens kijken naar De Slimste Mens op de Nederlandse televisie, daar gaat het zuiver en alleen om de kennis. Je moet wel kunnen wakker blijven natuurlijk. Ik vind de Vlaamse versie heel leuk, natuurlijk is de ene aflevering al beter dan de andere, maar het blijft leuke TV.
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Een top programma waar niet de quiz maar het onderling gezwans en de steeds weerkerende moppen de reden zijn van het succes.
  • Hendrik Weckseler

    2 jaar geleden
    Altijd content als dat terug op tv is gewoon een uurtje lachen hopelijk is het weer evengoed als de jaarlijkse trailer