Gordon in 'K2 Zoekt K3'.
Volledig scherm
PREMIUM
Gordon in 'K2 Zoekt K3'. © VTM

Schiet Studio 100 zijn doel voorbij met ‘brutale’ Gordon in ‘K2 Zoekt K3'? “Sorry, maar eigenlijk kan je dat niet maken”

TVDrie weken ver in ‘K2 Zoekt K3’ ontpopt jurylid Gordon (53) zich steeds meer tot stoorzender van dienst. Hij heeft vaak de lachers op zijn hand, maar zijn grove opmerkingen over kandidaten stuiten kijkers ook tegen de borst. En zo maakt de Nederlander pijnlijk de dubbele moraal van deze show duidelijk, die zo lijkt te hameren op diversiteit, verdraagzaamheid en body positivity. Gaat het programma te ver? We leggen ons oor te luister bij mediaprofessor Tim Raats, socioloog Ignace Glorieux en collega-jurylid Ingeborg (54): “Ik hield tijdens de opnames ook soms m’n adem in.”

89 reacties

  • Marie Besauw

    3 jaar geleden
    Gordon zegt de waarheid. Sommige denken écht dat ze super zijn..belachelijk
  • Alexia Geysen

    3 jaar geleden
    Het is altijd lachen met hem
  • Steven Coppens

    3 jaar geleden
    Veel kinderen en jongere kijken naar het programma. Dan mag Gordon een goeie kijk hebben wie het juiste K3tje zal zijn, maar zijn uitspraken zijn er toch wel over dikwijls kwetsend voor de jongeren die meedoen. Maar vooral geen voorbeeld voor de jonge kijkers, het is onaanvaardbaar en geen voorbeeld om openlijk mensen te kwetsen over hun uiterlijk. Zo zie je maar dat hij zelf even uit het lood geslagen was met zijn uitspraak van het meisje met borstkanker.
  • Martin de smet

    3 jaar geleden
    Hij zegt flapuit en de mensen hebben dat niet graag.ik ken dat gevoel. Maar hij heeft een goed hart Gordon.beter flapuit dan achter de rug praten.
  • hans jacobs

    3 jaar geleden
    Hij heeft misschien wel een grote mond, maar als hij iets zegt is het er altijd boenk op. sommige mensen moeten echt wel een olifantenvel kweken ze zijn snel op hun tenen getrapt tegenwoordig!