Florentien bracht 'Alle Kleuren'.
Volledig scherm
Florentien bracht 'Alle Kleuren'. © s

Florentien uit ‘K2 Zoekt K3’ geeft de moed niet op: “Ik weet wel dat ik moet afvallen, maar ik mag er zijn”

TV“Ik weet dat ik meer weeg dan een meisje met size zero. Maar waarom zou dat me moeten tegenhouden om mijn dromen na te jagen?” En dus stapte Florentien Mol afgelopen zaterdag vol zelfvertrouwen het podium op tijdens ‘K2 Zoekt K3’. Dat de Nederlandse het niet haalde, vindt ze uiteraard jammer, al blikt ze wel met een tevreden gevoel terug op haar deelname. “Als ik één ding heb willen aantonen met mijn auditie, is het wel dat iedereen het recht heeft om te dromen.”

12 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Doe je mee aan een zangwedstrijd ok dan telt enkel de zang en niet je uiterlijk, doe je mee aan een k3 dan zit het commerciële ertussen, maar een minder slanke K3 zou ook minder slanke kinderen meer zelfvertrouwen geven en dringend is er een groep nodig met vollere artiesten, bij mannen destijds Demis Roussos was een held, nu nog een jongeren groep daarom niet k3 .
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Waarom zou ze niet kunnen meedoen? Het past natuurlijk niet in het 'algemene profiel' dat vooropgesteld wordt. Het moeten 'lieve' slanke meisjes zijn. Dat is de norm die bepaald werd en het zal zo blijven. Het gaat over commerce (niet om de kindjes) en dat moet uitgebuit worden.
  • Carl Dehouck

    3 jaar geleden
    Zeer trots,doe zo verder heb ervan genoten
  • Maarten Nijs

    3 jaar geleden
    Ik snap niet dat er commentaar komt op een meisje met een maatje meer, en als ge dan iets durft zeggen over transseksuelen of non binaire of wat is het allemaal, dan is iedereen op zijn paard.
  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    Blijf jezelf, komt allemaal goed.