Katastroof in nieuwe formatie met centraal Jos Smos, geflankeerd door nieuwe bandleden Eli Droge Keli (links) en Wout Stout ©  Jan Van der Perre

Katastroof speelt zaterdag met nieuwe bandleden in De Toverfluit: “Er heeft maar één klant afgebeld omdat Zjuul Krapuul er niet meer bij is”

Halle-Zoersel -

Baandancing De Toverfluit in Halle-Zoersel viert de heropening van de dancing zaterdag 2 oktober meteen met een optreden van Katastroof. “Er heeft maar één klant afgebeld omdat Zjuul Krapuul er niet meer bij is”, zegt Eddy Van den Reeck van De Toverfluit.

Kristin Matthyssen

Eddy Van den Reeck van De Toverfluit is oneindig opgelucht dat er zaterdag weer gedanst kan worden. “We zijn achttien maanden gesloten geweest. Ik heb accordeon gespeeld en een fruitkraam geopend om de zaken financieel wat op orde te houden, maar het zijn ontzettend harde tijden geweest”, zegt Eddy.

Zaterdag mag er dus opnieuw gedanst worden, en de klanten van De Toverfluit aan de Kapellei kennende zal de dansvloer daar meteen vol staan. De heropening begint direct speciaal, met een optreden van de Antwerpse cultgroep Katastroof, de eerste keer zonder Stef Bef en Zjuul Krapuul, maar wel met Jos Smos. “En ook met de zoon van Jos Smos”, zegt Eddy.

LEES OOK. Katastroof stelt nieuwe leden voor, oude Facebookpagina offline gehaald

De kaartenverkoop verloopt prima. “Er heeft maar één klant afgebeld omdat Zjuul Krapuul er niet meer bij is”, zegt Eddy. De deuren gaan open om 19u en Katastroof begint om 21u.

Zolang het kan zijn er ook tickets aan de inkom. Eddy wil zijn vaste klanten beschermen. “Aan mensen die ik echt niet ken zal ik een Covid Safe Ticket vragen. Maar van mijn eigen klanten, de meesten zijn 50-plussers, weet ik dat meer dan 90% gevaccineerd is.”

Het enige wat Van den Reeck vreest is dat er Brusselaars gaan afzakken omdat het daar vanaf dit weekend allemaal strenger wordt. “Al denk ik dat zij waarschijnlijk niet tot de vaste aanhang van Katastroof behoren.”

Reserveren voor Katastroof kan via 0474-64.29.26 (13 euro)

Katastroof nog in de oude formatie met Stef Bef en Zjuul Krapuul. ©  wf

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER