Moet Martínez Vanaken en De Ketelaere opstellen in Nations League? “Hans is klaar, Tielemans heeft op dit moment de strijd verloren”

HLN SportcastDe Rode Duivels kijken volgende week in de halve finales van de Nations League wereldkampioen Frankrijk in de ogen. In onze HLN Sportcast wordt besproken of Hans Vanaken en Charles De Ketelaere een basisplek moeten krijgen.

19 reacties

  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    De Ketelaere TE GROEN volgens Martinez.Wat dan te zeggen van de Spaanse ploeg waar alleen nog Busquet in zit van de voorbije generatie, als de rest jonge gasten.
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Er zijn ander algoritmes dan de trainer die ook mee bepalen wie er geselecteerd wordt, kwestie van de marktwaarde van die bepaalde spelers op peil te houden. Moet er nog zand zijn?
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    CDK op de bank, Vanaken kan invallen voor Tielemans op het uur.
  • Theo Collewaert

    3 jaar geleden
    Tielemans heeft de laatste 4 wedstrijden waar hij meegespeeld heeftvmetxde RD geen deuk in eenbpakje boter getrapt. Vanaken is momenteel 3xklassen beter en de interesse van Barcelona en Madrid zou ik maar met een heel grote korrel zout nemen. Men koppelt Tielemans al jaren aan beide ploegen maar ik denk dat hij blij is dat hij nog bij Leicester mag spelen
  • Jo Van den Breen

    3 jaar geleden
    Gelukkig heeft Marc Degryse het niet voor het zeggen, Charles De Ketelaere is goed, dat wel, maar Joeri Tielemans laten vervangen door Hans Vanaken zal wel niet plaats vinden, dan zijn er anderen die men kan laten vervangen.