Sergio en z'n vader Marc ontsnapten donderdagnacht aan de dood, nadat voor hun woning in Assebroek twee wagens in brand werden gestoken. De feiten hebben mogelijk iets te maken met de dodelijke steekpartij op Milan Meert (15).
Volledig scherm
PREMIUM
Sergio en z'n vader Marc ontsnapten donderdagnacht aan de dood, nadat voor hun woning in Assebroek twee wagens in brand werden gestoken. De feiten hebben mogelijk iets te maken met de dodelijke steekpartij op Milan Meert (15). © RV/De Voogt

Link tussen dodelijke steekpartij op Milan (15) en in brand gestoken auto’s? “Mensen uit het drugsmilieu bedreigden ons”

Assebroek/OostkampDe zaak rond de dodelijke steekpartij op Milan Meert (15) in Oostkamp en de mogelijke ripdeal die eraan voorafging, blijft nazinderen in het drugsmilieu. Afgelopen nacht zijn in Assebroek bij Brugge twee wagens in brand gestoken voor een huis. De politie onderzoekt of er een link is tussen beide dossiers. “Milan woonde twee jaar geleden nog even in bij een van mijn zonen”, vertelt bewoner Marc Guidee, die opgelucht is dat hij het kan navertellen.