Davy Parmentier.
Volledig scherm
PREMIUM
Davy Parmentier. © Wannes Nimmegeers

Na geflopte talkshow krijgt Davy Parmentier herkansing in ‘Belgium’s Got Talent’: “Op het scherm komen is als rijden: je moet veel kilometers maken”

TVAchter de schermen is Davy Parmentier (38) al tien jaar één van de grote bazen van VTM - ‘creatief directeur’ staat er op zijn naamkaartje. Voor de camera is hij als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ toe aan eerherstel nadat zijn talkshow ‘Wat een dag’ onder kritiek bedolven werd. “Televisie maken is altijd mijn grote droom geweest. Als jongen timmerde ik in onze tuin een podium ineen en speelde ik hele afleveringen van ‘Tien om te Zien’ na.”

10 reacties

  • patrick boone

    3 jaar geleden
    deze mens hoort niet op het scherm,mag nog de baas zijn van vtm nee geef mij maar uitzendingen zonder recklame
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Mij kan vtm niet meer bekoren, kutzenders geworden en met de doorspoelregel verplichting gaat hier alles van telenet buiten!! Ik betaal niet voor VERPLICHTE reklame!
  • Jan hertogs

    3 jaar geleden
    Zeer zware job! Kimt zeker in aanmerking voor vervroegd pensioen.
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Onnatuurlijker, onspontaner kan iemand niet over komen. Ik hoop dat hij beter is in zijn echte job maar als ik zie wat ze bieden is hij als creative director ook niet zo heel goed.
  • Jan Van Dijck

    3 jaar geleden
    Ik ben echt ook fan van Davy , hij doet het goed in belgium got talent en zijn golden buzzer gaat dat spel winnen. En ik ben ook fan zijn mama van inderdaad bij de verhulstjes