Joshua Zirkzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Joshua Zirkzee. © Xavier Piron / Photonews

Zeven stellingen voor Zirkzee: “Zondag gaat mijn vriendschap met Lang even ‘on hold’”

Eens iets anders. Per competitieduel dat hij speelde, legden we RSCA-spits Joshua Zirkzee (20) één stelling voor. “Mijn krullen eraf bij een titel? No way!”

7 reacties

  • Tamara Thys

    3 jaar geleden
    Wil idd maar zeggen dat spelen met die huurlingen zonder aankoopprijs ,enkel op korte termijn werken is hè. En als je het talent van Lang niet ziet, tja dan ken je heel weinig van voetbal . Prettige zondag
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Als Zirkzee tweemaal zo goed is als Lang dan verbleken zelfs Messi en Ronaldo hierbij. Denk toch eens na alvorens dergelijke reacties te geven.
  • Geert Van Laecke

    3 jaar geleden
    Tja, inderdaad Frankie Albert Goethals. Die Zirkzee is zo goed, dat zagen we al tegen Vitesse nietwaar. Als hij eens drie goeie matchen na elkaar speelt, kom dan eens terug. Albert de Lovendeghem, feit dat hij 'huurling' is, zegt niks over zijn talent maar wil wel zeggen dat je er geen ploeg mee bouwt natuurlijk. Tenzij je, zoals bij Lang gaat voor aankoopoptie. En oh ja, Lang bewees wel al iets in de CL. Hij zal al in vele boekjes staan, meer dan Zirkzee durf ik denken!
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    @Kenny & Albert. Ben RSCA supporter maar geef Tamara toch gelijk. Frankie ziet alles TE positief van RSCA. Hij vindt zelfs Murillo veruit de beste rechts back in de Belgische kompetitie. Tja!!
  • Kenny De Pril

    3 jaar geleden
    Tamara. Zelfs zonder paarse bril ziet ge da Zirkzee meer talent heeft dan Lang ;-)