VTM
Volledig scherm
© VTM

Zijn Hanne en Marthe het eens met de uitspraken van Gordon? “Had het aan ons gelegen dan was het nu K50”

TV‘K2 zoekt K3’-jurylid Gordon (53) ligt nu al een tijdje onder vuur. Tijdens de auditierondes was de Nederlandse zanger niet verlegen om zijn ongezouten mening te geven. Iets wat hem niet altijd in dank werd afgenomen door het publiek. Maar wat vinden Hanne (27) en Marthe (25) nu precies van zijn uitspraken? “We hebben inderdaad een pittige jury”, klinkt het bij de dames.

3 reacties

  • Toran Korshnah

    3 jaar geleden
    Ik heb nu de eerste 3 audities gezien, en eerlijk, ik denk niet dat er 1 kandidaat tussen zit die overeind blijft in de Blinds van The Voice. Kijk goed naar het gezicht van Natalia. Staat ook soms op storm en ongeloof. Gordon heeft meestal wel gelijk. Groot gelijk, zelfs.
  • Mireille Maes

    3 jaar geleden
    Ik vind zoals Gert Verhulst deze ochtend op de radio zei, je moet nog iets kunnen verdragen, tegenwoordig mag je niets meer zeggen of kritiek uiten. Als je in de belangstelling staat moet je toch wat een dik vel kweken want anders kan je bekendheid niet aan denk ik. En echt, tegenwoordig mag je echt niets meer zeggen!
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Houd nu toch eens op met die nonsens over K2 zoekt K3. Straks hebben de Story en Dag alleman geen lezers meer. Want die leven van deze onzinverhaaltjes.