REACTIES. Vanaken blij met punt: “Tweede helft niet goed genoeg” - Hoedt zag hetzelfde schoentje wringen: “Maar we mogen trots zijn”

Jupiler Pro LeagueHans Vanaken ziet een terechte uitslag in het Lotto Park. “Want onze tweede helft was gewoonweg niet goed genoeg”, vertelt hij bij Eleven Sports. Wesley Hoedt vindt dat Anderlecht trots mag zijn, al zag hij opnieuw waar het schoentje wrong.

13 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Club Brugge was niet goed maar Anderlecht was nog slechter ...! Goeie arbitrage voor een keer 👍
  • Rudy Claes

    3 jaar geleden
    En volgende match verliezen ze op STVV en staan ze weer ergens middenin te bengelen !
  • Miguel Coenen

    3 jaar geleden
    Philippe De Naeyer, … Als je alleen maar moet trainen om iets te verwezenlijken in de landelijke competitie dan is een goeie match tegen Brugge wel eens het minste dat je mag presteren zeker.
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Van Crombrugge heeft ook een aantal zeer sterke reddingen gedaan dus hem met de vinger gaan wijzen is schromelijk overdreven. Bij de goal van Anderlecht zag Mignolet er trouwens ook niet al te best uit. Desondanks was ik best wel verwonderd van het hoge niveau dat Anderlecht haalde tegen dit Club Brugge. Het kan enkel de spankracht van de competitie ten goede komen.
  • Philippe De Naeyer

    3 jaar geleden
    Philip Corens, ik weet niet of dat wel zo is. Nadat FCB vorig jaar ook maar 1x kon winnen van Rsca, maar toen Rsca de punten meer op een diefje pakte, was het Rsca dit maal dat het beste voetbal bracht en aanspraak maakte op meer mits betere afwerking. En daarmee wil ik geen afbreuk doen aan de topprestaties van FCB de laatste jaren. Maar ik denk dat menig journalist, analist en supporter toch verbaast is dat Rsca zijn voet kan zetten naast FCB. Het niveau gaat duidelijk omhoog.