Onze chef voetbal laat z'n licht schijnen op Anderlecht in de topper tegen Club Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal laat z'n licht schijnen op Anderlecht in de topper tegen Club Brugge. © Photo News/Belga

Onze chef voetbal evalueert prestatie van Anderlecht op verjaardag clubicoon Van Himst: “Er zal dit keer geen spectaculaire inhaalrace nodig zijn om play-off 1 te halen”

AnderlechtAnderlecht verdiende niet om te verliezen en Club Brugge verdiende niet om te winnen. De waarheid lag dus ergens tussenin, zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Zoals het wachten was vooraleer Club in de Champions League de muur écht kon slopen, geldt hetzelfde voor Anderlecht op competitieniveau.”

13 reacties

  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Ivan DB, de statistieken links zijn van Anderlecht in de overzichten. Dus die 3 zijn van Brugge, net zoals de 4 gele kaarten, de vele overtredingen etc. Anderlecht is uiteraard een maatje groter dan de 10de in de Duitse competitie. Voor ons was dit maar tegen Club, Cercle is moeilijker te bespelen. Trouwens hadden we onze kansen benut was de score zoals in Gent.
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Akkoord met Frankie goethals zijn stelling, daarom waarschijnlijk dat Anderlecht zo goed Europees gespeeld heeft tegen Vitesse.
  • Ivan De Bakker

    3 jaar geleden
    Het is gewoon kwestie van te pieken tijdens de play-offs. Brugge heeft het eindelijk begrepen. RSCA was goed, maar zeker niet beter dan Brugge. Voor RSCA een topmatch, voor Brugge gewoon een match richting play-offs.
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Club Brugge zal nog jaren de Belgische competitie domineren. Denken jullie nu echt dat zij ter plaatse gaan blijven trappelen? Hebben jullie hun budget al eens vergeleken met dat van Club Brugge? Anderlecht zal zijn achterstand verkleinen maar Brugge wordt ook alsmaar sterker. Dat Anderlecht zo top is blijkt anders totaal niet Europees en in de competitie staan ze nog altijd achter Brugge ondanks dat Brugge zware Champions League matchen speelt. Droom dus rustig verder.
  • Ivan De Bakker

    3 jaar geleden
    Toegeven, RSCA was niet slecht. ze hebben toch 3 keer binnen het kader geschoten op 90 minuten. Brugge vaker, maar kom. En als de supporter blij is met eeuwig gebrei, wie ben ik dan om daar iets over te zeggen. Ik had alleen de indruk dat Brugge er gewoon niet vol voor ging. Voor RSCA is dit een top match tegen een topploeg, dus iedereen uiteraard superscherp. Voor Brugge was dit een tussendoor match op weg naar de play-offs.