Oliver Naesen in HLN Sportcast: “Ik denk dat het vermoeiend is om Wout van Aert te zijn”

WielrennenWout van Aert (27) sloot z'n seizoen af met een zevende plaats in Parijs-Roubaix - net als op het WK niet helemaal waar hij op hoopte. Toch is het jaar van Van Aert meer dan geslaagd, vinden Tom Boonen, Oliver Naesen en Thomas De Gendt in HLN Sportcast. “Hij is de ‘God of Cycling’”, zegt Naesen. “Als je je dan niet goed voelt...”

7 reacties

  • Siebren Opteynde

    3 jaar geleden
    We heb kleppers van renners in ons belgium cycling team en we hebben misschien nog geen goud gewonnen met dit team maar we hebben wel ak veel medailles gewonnen ni die waar we op hopen maar die komen er zeker nog met wout en remco
  • Rick Cabus

    3 jaar geleden
    In de titel vergeet men dan nog de ritoverwinningen en eindoverwinning in de Tour of Britain! Wonderbaarlijk hoe Naessen dit gegeven analyseert! Hij heeft overschot van gelijk! Ook Thomas De Gendt zit op dezelfde lijn! Bravo! Tom Boonen blijft wat op de vlakte maar voelt dat hij niet anders kan dan zichzelf aansluiten! En die reporter geeft toe dat de media in deze veelal de schuld treft , maar doet het af met een onnozel lachje! God of cycling! Mooi verwoordt!
  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    Wout heeft inderdaad een geweldig jaar achter de rug. Ik onthou vooral de Mont Ventoux-rit. Fantastisch. Over hetgeen Naesen zegt wil ik nog iets toevoegen. Hij staat inderdaad in volle schijnwerpers en de pers zal hem steeds solliciteren. En dat geldt ook voor aanstormend talent Evenepoel. Diens woorden worden ook steeds met het vergrootglas bekeken en te pas en te onpas uit hun verband getrokken. Toch fijn om de luxe te hebben om twee toppers in ons land te mogen hebben.
  • Mieke Ponet

    3 jaar geleden
    Wout zijn is inderdaad moeilijk omdat heel veel mensen verwachten dat hij altijd wint en dat is onmogelijk natuurlijk, dat kan niemand. Het zou natuurlijk helpen als zijn fans bij niet een overwinning rustig blijven en het vertrouwen gewoon blijven houden. Echte supporters van Wout doorprikken een niet overwinning van Wout.
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Zeker als de zelfverklaarde experts de druk steeds maar hoger leggen om toch maar zelf in de belangstelling te staan. Weken voor een belangrijke wedstrijd de renner ophemelen en hem de eerste prijs al toekennen, dag na de wedstrijd hem afbreken tot in de grond.