De Britse premier Boris Johnson
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson © AFP

Boris Johnson bijt van zich af: “Niet mijn taak om alle problemen in Verenigd Koninkrijk op te lossen”

"Het is niet mijn taak alle problemen in het Verenigd Koninkrijk op te lossen", zegt premier Boris Johnson. Ook het bedrijfsleven moet volgens hem verantwoordelijkheid nemen. De brandstoftekorten en lege winkelrekken in het Verenigd Koninkrijk moeten worden gezien als "keerpunt" voor de opverende Britse economie na de coronapandemie, aldus de premier.

65 reacties

  • joseph kellens

    3 jaar geleden
    Het probleem is dat EU noch VK ,zoals USA nog echte democracies zijn. Veel kritiek op Poetin en CCP, wat zeker nodig is, maar veel politiekers sedert de jaren 80 a 90 zijn nog erger dan communisten. Hoog tijd dat het politieke toneel uitgezuiverd wordt.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Rony Bekaert; "Minister loonsverhogingen aankondigen"? Iedereen moet gewoon betaald worden wat ze waard zijn, met name hoeveel ze presteren. "Medewerkers mogen per 10 levensjaren €1000,- verdienen. Ben je dertig? Dan verdien je maximaal €3000,- p/maand?” Klinkklare onzin. Dat mag duidelijk zijn, gewoon uit de duim gezogen. Probeer bovenstaande ‘regel’ maar eens te verkopen aan een softwareontwikkelaar van 30. Ik betaal hun zéér graag €3000,- p/week! Sommige krijgen zonder moeite €180.000 p/jaar.
  • Geert Van Gindertaelen

    3 jaar geleden
    Het VK gaat een mooie toekomst tegemoet, even doorbijten in de -door de linkse eu media- fel overdreven problemen. Problemen zijn er bij de overgang, das normaal,... daarna een mooie open toekomst zonder de linkse dwang. Simpel. De neutrale, slimme zelfdenkende EU burger, die uiteraard niet links meeloopt.. weet dat er nog kandidaten klaar staan om de rotte EU te verlaten (polen, frankrijk..daarna duitsland mss). Enfin, het gaat de kleine apenlandjes goed gaan deze decenia..;-) .
  • Claude Tanghe

    3 jaar geleden
    Het overal in alle Europese landen hetzelfde met de politiekers ze beloven de hemel op aarde voor de verkiezing en na de verkiezingen is de hemel op aarde alleen nog voor hen en doen ze alsof hun neus bloed .
  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    Ht schoothondje van de VS heeft gesproken