Zes uur lang was Facebook onbereikbaar
Volledig scherm
PREMIUM
Zes uur lang was Facebook onbereikbaar © Photo News

Zelfs na de urenlange panne, de klokkenluidster en alle schandalen blijven we Facebook liken: hoe kan dat? “We zijn toch zo verslaafd”

Een technische fout waardoor Facebook uitvalt, veroorzaakt enkele miljarden verlies én een pak imagoschade: het is slechts een rimpel in het water, want Facebook vaart als een onverwoestbare tanker verder. “Een speldenprik”, zegt prof Lieven De Marez. Geen schandaal krijgt Zuckerbergs imperium klein, geen panne jaagt een gebruiker of adverteerder weg. “We zijn allemaal verslaafd”.

29 reacties

  • Hans Schuermans

    2 jaar geleden
    Gelukkig heb ik me niet ingelogd bij facebook.
  • Kevin Eyselbergs

    2 jaar geleden
    Ik ben al een jaar Facebook-vrij en geen enkele seconde mis ik dat vergif. Ik merk dat ik veel meer tijd heb voor oude hobby's, mijn hersenen zitten vol met energie en ik onthou een pak meer dan toen ik er nog op zat. Ik ben een stuk rustiger en verdraagzamer geworden. Geen moment te vroeg heb ik mijn account opgezegd en geen moment denk ik eraan om het nog terug te installeren. Voel je werkelijk vrij mensen en deinstalleer die app, je zal zien dat er veel moois te ontdekken valt zonder.
  • Dirk Van Den Bossche

    2 jaar geleden
    Nu zie je hoeveel verslaafden er rond lopen. Oei , kan niets posten. Geen whattsapp , dan maar smsje want kan vrienden niet missen. Triestig toch die mentaliteit. In de wagen met GSM , op de fiets zonder handen en ondertussen op smartphone. Misschien in plaats van flitsmarathon eens een onrechtmatig GSM gebruik controleren
  • benny van hoyweghen

    2 jaar geleden
    Ik niet hoor, ik wil het niet.
  • Joris Claes

    2 jaar geleden
    Nooit facebook gehad. Boot heb ik gelukkig genoeg gemist.