Dejan Veljkovic (50) met links de luxevilla in Schoten die nooit afgewerkt werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dejan Veljkovic (50) met links de luxevilla in Schoten die nooit afgewerkt werd. © Joel Hoylaerts / Photonews

4 miljoen euro van Veljkovic verbeurdverklaard: ook luxevilla, Rolex-horloges en juwelen kwijt

Spijtoptant Dejan Veljkovic (50) zal in totaal zo’n 4 miljoen euro verliezen na het maken van een deal met het gerecht in ‘Operatie Zero’. Al het illegaal verworven geld dat hij als spelersmakelaar verdiende, wordt door het gerecht verbeurd verklaard. En ook hetgeen de makelaar met dat geld kocht: luxehorloges, een luxevilla en juwelen. 

41 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Noemen ze dit een straf tegenwoordig ...🙄...? Zal wel nog een potje geld weggedtokfn hebben die pummel ! En voor de rest de doofpot in vrees ik
  • pascal Vanderlinden

    3 jaar geleden
    Ga eens eerlijk veroordelen en stop met het beschermen van jullie vriendjes waar je samen geld mee verdiende ! Een arbeider kan niet eens een straf afkopen zoals een rijke kan doen . Waarom zijn hard werkende mensen in alles de pineut bij het minste , en komen rijken en hooggeplaatsten steeds weg met fraude en bedrog ? Moeten we eigenlijk nog werken als iedereen eerlijk betaald ?
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Luxe villa. Geen ramen, geen deuren, half dak.. knap.
  • Gunther Persoon

    3 jaar geleden
    De verrader komt er goed vanaf,gewoon effectief straffen zou gepaster zijn
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Vermits deze nog kan lachen , zal dit bedrag voor hem peanuts zijn . Zal nog wel wat achter de hand hebben waar ze niet aan durven komen uit schrik dat deze nog wat namen gaat noemen die gevoelig liggen .