Onze chef voetbal over Martínez en de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over Martínez en de Rode Duivels. © Photonews

Onze chef voetbal ziet kans op eerherstel voor Rode Duivels: “Martínez vindt dat wij glas halfleeg zien? Wel, doe ze nog maar eens vol”

Rode DuivelsHet is vanavond aan de Rode Duivels om het teleurstellende EK (alvast gedeeltelijk) te doen vergeten. Eén keer winnen in Turijn – bij voorkeur straks tegen Frankrijk – zou voor sereniteit zorgen, zo ziet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Roberto Martínez is geschrokken van het plotse klimaat rond de Rode Duivels.”

15 reacties

  • percy colman

    3 jaar geleden
    Das gemakkelijk gezegd om te verjongen,der is maar 1 groot probleem,der zijn geen echte goeie op komst.achter deze generatie gaapt een leeg gat.
  • Brent Somers

    3 jaar geleden
    Als we geen WK of Nations League winnen hebben we 6 jaar verloren met Martinez. We hadden hoger moeten mikken na het ontslag van Wilmots vrees ik. Nu lijkt het meer Club Med waar de spelers blij zijn om elkaar terug te zien.
  • Herman Thys

    3 jaar geleden
    Martinez blijft vastgeroest in zijn 3-4-3 opstelling terwijl hij daar de spelers niet meer voor heeft. Van een trainer wordt verwacht dat hij het maximum haalt uit zijn spelers . Nu is elke match een dubbeltje op zijn kant omdat hij weigert te schuiven met zijn pionnen.
  • Etienne Vanhoegaerden

    3 jaar geleden
    Wie dit een goede trainer vindt die mensen snap ik niet. Heeft tactisch niets bij gebracht Heb het voetbal enkel maar zien achteruit gaan. Geen snelheid en eentijds voetbal
  • Norman Kamosi

    3 jaar geleden
    Het zou mooi zijn om vanavond de Fransen te kunnen kloppen,,maar ik wacht liever af,laten wij voorlopig met beide voeten op de grond blijven,de Rode Duivels hebben inderdaad nooit een toernooi gewonen,en wat zal er gebeuren na de huidige generatie?.