Bondscoach Roberto Martínez.
Volledig scherm
Bondscoach Roberto Martínez. © VTM

Bondscoach Roberto Martínez in uitgebreid gesprek: “Of ik me zorgen maak over de defensie? Ja”

Rode DuivelsDe Rode Duivels hopen tegen Frankrijk de deur richting de finale van de Nations League open te beuken. Bondscoach Roberto Martínez blikte in een uitgebreid gesprek met Gilles De Bilde met vertrouwen vooruit. Niet alleen naar het weerzien met de Fransen, maar ook naar de verdere toekomst. Daarnaast ging de bondscoach ook thema’s als Eden Hazard en de defensie niet uit de weg. “Er zijn zorgen over het feit dat jonge spelers niet spelen bij hun clubs.”

54 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Martinez is een mooi prater die veel te veel verdiend volgens wat hij presteert is niet bekwaam om een vechters mentaliteit over te brengen bij zijn vedetten vormen niet altijd een ploeg dat is het grote probleem voetbal is een ploegspel
  • Georges Koukos

    3 jaar geleden
    Martinez goede trainer? Ja als de tegenstander is Finland, Montenegro of Kapernaum. Hij verwaarloosde de beste generatie van België ooit.
  • Timothy Van Ginneken

    3 jaar geleden
    Rudi raeps, 30 en rechtsvoetig. Maar speelt bijna altijd op links. Wie gade daar dan zetten? Is gewoon op die positie momenteel de beste. Dus stop zelf maar met zagen
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    De Laet is zoals Dawaest indertijd, dat was ook voor velen een goeie maar op hoger niveau door de mand gevallen . De Laet op de Rangers, amaai, en tegen RSCA vorig seizoen was hij nog slechter dan Lukaku.
  • Kjell Van daele

    3 jaar geleden
    Word tijd voor nieuwe trainer