Jill Peeters openhartig over klimaatdepressie: “Ik wilde niet meer wakker worden”

Een tijdje geleden leed Jill Peeters (46) aan een klimaatdepressie, hier spreekt ze nu open over met Gert en James in de ‘Cooke & Verhulst Show’. “Ik wou mijn bed niet meer uit”, klinkt het. “Maar ik heb gekozen om te leven.”

9 reacties

  • Paul DHuyvetter

    2 jaar geleden
    Moedig om openhartig te spreken over de emotionele impact van de deskundige kennis van de klimaatwetenschap. Het is inderdaad deprimerend om te observeren dat we ons eigen graf aan het graven zijn. Dit alles vooral door toedoen van enorme financiele belangen van de fossiele brandstoffen economie die vele politici uit hun hand laten eten.
  • Joke Weyts

    2 jaar geleden
    Maar meisje toch, ocharme. Klimaatproblematiek, is een luxe probleem. Beeld je eens even in dat je in een derde wereld land woont en er moet voor zorgen dat er elke dag eten op tafel staat voor je kinderen (hongersnood is van alle tijden). Of beeld je eens in dat je er alleen voor staat met je kinderen tijdens één van de wereldoorlogen. Dát is een probleem!
  • luc boeckx

    2 jaar geleden
    Waar om is Jill daar niet twintig jaar geleden mee begonnen!? Toen wist men dit allemaal al! Nu is het precies allemaal onze schuld, maar tegen de natuur is niets maar dan ook niets te doen! Wat kan ene klein landje als België daar nu iets aan veranderen als de grootmachten niets of weinig er aan doen?
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Doe wat je wil als je maar niet op tv komt. Iedereen wil een beter klimaat maar niemand doet er wat aan, ze leven er maar op los.
  • Cornelis de Haan

    3 jaar geleden
    De natuur zuiverd zichzelf wel,ons gaat dat zeker niet lukken,dus Jill ga maar gerust slapen.