Hoe is dit kunnen gebeuren? Rode Duivels sturen hun kat, gelukkig is er nog Courtois: “Dit is echt klote”

Rode DuivelsWat een desillusie. De finale van de Nations League wenkte, tot het licht na rust uitging. De (virtuele) mixed-zone bleek al even desolaat. Gelukkig was er nog Courtois: “Dit is klote.” Amai nog niet.

28 reacties

• Ronald Sebrechts

2 jaar geleden
    Altijd en bij elke match hetzelfde, als de Rode Duivels voorstaan dan denken ze dat de match gewonnen is. Je zou als speler verlegen moeten zijn, kritiek geven kunnen ze goed nu nog de spirit om goed en samen te spelen.
  • Germain De Block

Zou beter naar het derde doelpunt kijken die hij mits goed opstelling altijd moet hebben,net zoals tegen italie.beste keeper mijn voeten,grootste mond dat wel.
  • eric debanne

Een prutsgeneratie is het in plaats van gouden generatie ...🙄 De bond heeft ook schuld aan : ze moesten die coach al lang buiten moeten zwieren ...! Tijd voor nieuwe coach en de jeugd nu !
  • freddy fierens

Doodjammer, en het zag bij de rust inderdaad prachtig uit. Maar als we de zwart-geel-rode pet af nemen en objectief naar de wedstrijd kijken is er maar 1 besluit : de besten wonnen. Echt doodjammer, maar helaas. F. Fierens - Temse
  • Katrien Caers

Weinig te zeggen over de opstelling, anders hadden we die 2-0 voorsprong ook niet gehaald. Maar wat er in de 2de helft gebeurde, dat is om door de grond te zakken.