Remco Evenepoel hoort bij de topfavorieten om de Ronde van Lombardije te winnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel hoort bij de topfavorieten om de Ronde van Lombardije te winnen. © Photo News

Scenario met drie kopmannen of verrast ploegleiding? “Wat als Remco niét van ver aanvalt? Dan gaan ze pas stress krijgen”

WielrennenEvenepoel, Alaphilippe, Almeida: dat zijn er drie die de Ronde van Lombardije kunnen winnen. En dus heb je er ook drie die kopman willen zijn. Hoe pakken ze dat aan bij Deceuninck-Quick.Step? “Misschien gaan we het omgekeerde doen van wat iedereen verwacht.”

18 reacties

  • luc verhaegen

    3 jaar geleden
    Theoretisch kan elke renner elke koers winnen . Wil de pers van nu af Remco voor elke wedstrijd in de 20 eerste schrijven of praten ? Dan zal hij veel meer kans hebben de mediabeloften waar te maken.
  • Rudy Van der Eecken

    3 jaar geleden
    Dit is de wedstrijd van de waarheid. Alle goeie zijn er en is meer km dan hij gewend is. Maar vrees dat Roglic of pogacar toch van ander niveau zijn
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Ocharme Mischel Di. Dit stoefferke hoe jij Remco noemt heeft al heel wat op zijn jonge palmares staan, is pas wielrenner geworden. Zijn palmares mag er al wezen en er zal nog heel wat bij komen . Leuven is geschiedenis en genoeg over gezeverd geweest ihb kamp Wout. Veel renners zouden al blij zijn te kunnen winnen in hun hele loopbaan wat Remco nu al won in ong. 3 jaar. Michel, en Remco zal nog heel wat bij zetten op zijn palmares, en duidelijk dat Remco een super topper .
  • Marika Peeters

    3 jaar geleden
    Geweldig , de uitspraak van DQS om nog wat te stoken : " de concurrentie gaat niet weten wie van onze 3 topfavorieten , we zullen uitspelen en waar of wanneer " ! Dit gaat bij vele ploegen en renners , in het hoofd zitten ....en speelt in de kaarten van DQS . Behalve bij Roglic en Pogacar , die zijn , als ze die dag in topvorm is .....niet nerveus te krijgen . Indien Remco kan demonstreren tijdens deze koers ? nu , chapeau dan , en tevens snoert hij de mond van de gefrustreerde Wout believers .
  • Guido van driel

    3 jaar geleden
    Primos zal primus zijn !