REUTERS/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS/HLN

Onze chef voetbal vindt dat Roberto Martínez ballen moet tonen in zijn selectiepolitiek: “Want op deze manier kan het niet verder”

Rode DuivelsZo’n drie maanden na de teleurstellende kwartfinale op het EK tegen Italië kregen de Rode Duivels donderdag tegen Frankrijk een nieuwe uppercut te verwerken. Een teken voor bondscoach Roberto Martínez om de knuppel in het hoenderhok te gooien, vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Het is aan Martínez om de nationale ploeg een nieuwe dynamiek te bezorgen.”

38 reacties

  • Roger Duyssens

    3 jaar geleden
    Als analisten en journalisten beginnen met af te breken zijn er een deel mensen die wat deze afbrekers zeggen nog een beetje overdrijven. Thielemans is nog altijd de beste beschikbare speler om naast Witsel te spelen , Witsel is na zijn huzarenstuk om de Euro te halen een beetje teruggevallen. Als de Italianen zeggen dat Vanaken de zwakste man op het veld was zou hij tegen Frankrijk in een defensievere rol dan beter geweest zijn?
  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    Onze verdedigers zijn oud geworden. Denayer is de slechtste speler OOIT in onze ploeg. Dedonker en Tielemans zijn te zwak. We hebben sowieso een top Hazard en KDB nodig om te kunnen winnen. Zet HVA en CDK zeker i/d ploeg. CDK kan zelfs idpv Lukaku, hij zal meer goals maken, is nuttiger en sympathiek ipv irritant. Maar winnen tegen Frankrijk of Italie, niet vaak. Met Martinez, die tactisch te kort komt en die alleen zijn vriendjes opstelt ipv de beste spelers v/h moment, gaan we niet verrassen.
  • rudi swinnen

    3 jaar geleden
    Zijn verkeerde spelerskeuze heeft deze overwinning gekost . Als hij Tielemans zo graag ziet , dat hij er dan maar mee gaat slapen . Maar zet hem voorlopig niet meer op het veld .
  • Ben Spelmans

    3 jaar geleden
    Overal in England waar hij trainer was presteerden de ploegen slechter na zijn aan stelling. Heeft er zelfs een paar voortijdig moeten verlaten. Iedereen kan zien dat hij de "gouden generatie" verprutst heeft. Hopelijk vallen eindelijk de schellen voor de ogen af bij bond maar ook bij journalisten en analisten.
  • Mieke Ponet

    3 jaar geleden
    Toen ze jonger waren haalde de duivels geen prijs met Martinez en nu ze de ervaring hebben zal het ook niet gaan met deze man want deze spelers is het altijd net niet.