Anouk Matton
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Matton © Instagram

Zo mooi, zo blond en zo onzeker: Anouk Matton wordt achtervolgd door haar pestverleden

Showbizz“Hoe wereldvreemd kan je zijn?” “Het nieuwe dieptepunt van de Vlaamse media.” “Wie kijkt er toch naar deze nonsens?” De striemende kijkerscommentaren die ‘Anouk Matton Privé’ na twee afleveringen over zich heen krijgt, liegen er niet om. Nochtans wil mevrouw Dimitri Vegas maar één ding: Vlaanderen laten kennismaken met de échte Anouk Matton (28): een kwetsbaar meisje dat een diepe onzekerheid met zich meesleurt. De kritiek is dus enorm hard binnengekomen. “Oké, materieel heb ik meer dan de gemiddelde mens en ik reis weleens in een privévliegtuig, maar ben ik daarom automatisch dom of minder sympathiek?”

16 reacties

  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Pestverleden. Wie heeft dat niet eigenlijk? Moeten wij dan alles leuk vinden aan het programma dat zij zélf aanbiedt? Nee toch?
  • Martine Jonckheere

    3 jaar geleden
    Mocht iedereen zich eens bezig houden in zijn eigen huis en een ander met rust laten Dat zou pas goed zijn, maar nee op iedereen kritiek geven leuk leven hebben jullie Waarom jaloerse mensen
  • Lorenzo Schoovaerts

    3 jaar geleden
    Dimitri is een gelukkige man. Ik vind Anouk een moordgriet en wie er niet naar wil kijken kan steeds zappen. Al die negativiteit hoeft voor mij niet. Ze hebben het toch maar gedaan. Jaloerse figuren zullen er altijd zijn.
  • James Williams

    3 jaar geleden
    Mediageil van hier tot in Tokio maar blijven klagen hoor. Net als die usb junkie van haar, nog zo’n type
  • bruno draulans

    3 jaar geleden
    Zet uw gsm af en het zal een pak beter gaan. En uw gezin laten filmen moet je zeker doen. Het zal niet de bevestiging geven die je zoekt. Die zal je enkel vinden in een omgeving, weg van de media.