BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Lefevere ziet mogelijke reden voor mindere prestatie Evenepoel: “Als hij koerst, is het altijd zonder ‘limits’. Dan kan je moe worden”

WielrennenHet is tegengevallen. De Ronde van Lombardije blijkt voorlopig te hoog gegrepen voor Remco Evenepoel (21). “Vijf slechte minuten” bij het ingaan van de finale kwamen hem duur te staan. Een domper, jazeker, maar geen drama. Patrick Lefevere stuurt zijn renner met een goeie score op het rapport de winter in. “Na alles wat hij heeft meegemaakt dit jaar heeft hij er toch nog iets moois van gemaakt.”

65 reacties

  • Francois De Coster

    3 jaar geleden
    Geen blablabla doen Patrick maar er eens degelijk mee praten en op zijn fouten wijzen want dat is ook je werk.
  • Edmond Vanderhallen

    3 jaar geleden
    Sportliefhebbers, hou toch eens op met onze sporters zo af te kraken! Wat hebben jullie daar eigenlijk aan? Geeft jullie dat echt voldoening? Begrijp nu toch eens dat deze sporters onophoudelijk belaagd worden door de media. Ook als zij weigeren, worden er wel verhalen en artikels over hen gemaakt of verzonnen. En natuurlijk blazen zij (omwille vd kijk-en lezercijfers) de boel op met sensatie en dwaze vergelijkingen, zie: Vermeersch is nu de nieuwe Boonen..stop toch met in die val te trappen!
  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Met de grote jongens koersen is dan toch nog iets anders nietwaar Remco!
  • Joeri Hermans

    3 jaar geleden
    Hij rijdt zonder limiet en botst in grote koersen steeds op zijn limieten..hoop voor hem dat hij leert doseren.. of er komt niets van…
  • Geert Vanwalleghem

    3 jaar geleden
    Klagen dat hij niet goed reed. Als je 19de kan worden in zo een wedstrijd lijkt mij dit wel zeer goed !