Lavabrokstukken zo groot als gebouw van drie verdiepingen donderen van vulkaanflank op La Palma

Een nieuwe lavastroom heeft verdere verwoestingen aangericht op het eiland La Palma. De gesmolten lava is op sommige plekken zo hoog als een gebouw van drie verdiepingen, meldt Reuters.

17 reacties

  • Marcel Desmet

    3 jaar geleden
    De opwarming van de aarde, hier letterlijk, en niet in de sprookjesboekjes die mensen zoals Annunna en Greta lezen . Steek ze allemaal op een gratis boot naar ginder om te gaan demonstreren tegen die opwarming, daar is het echt nodig om een mars te houden.
  • jan tobbak

    3 jaar geleden
    prachtig de natuur
  • Geert Theunynck

    3 jaar geleden
    De eilandengroep krijgt uitbreiding
  • André Van der Poorten

    3 jaar geleden
    Weet je nog in het begin ?Het kon allemaal geen kwaad want de vulkaan lag in een natuurgebied , ondertussen is die vulkaan dat “natuurgebied” aan het uitbreiden .
  • Katia Blancmont

    3 jaar geleden
    Ik ging er elk jaar minstens 1 keer. Nu wordt het afwachten ...
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO-baas: “Kiev heeft dringend nood aan luchtafweer”, Zelensky bedankt Scholz alvast voor sturen Patriot-systeem

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NA­VO-baas: “Kiev heeft dringend nood aan luchtaf­weer”, Zelensky bedankt Scholz alvast voor sturen Patriot-sys­teem

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft via een videoboodschap op de EU-top in Brussel de Duitse bondskanselier Olaf Scholz bedankt voor het sturen van een Patriot-luchtafweersysteem naar Oekraïne. De EU-leiders zijn het grotendeels met elkaar eens dat ze Oekraïne extra moeten steunen met zijn luchtafweer, maar hebben daar volgens de Nederlandse premier Rutten tijdens de EU-top in Brussel nog geen concrete afspraken over gemaakt. Eerder op de dag riep NAVO-chef Stoltenberg lidstaten nog op om wapens uit eigen voorraad aan Oekraïne te leveren, zelfs als hiermee de eigen voorraad niet meer voldoet aan de NAVO-afspraken. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.