Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) stappen dit najaar nog in het huwelijksbootje in 'Thuis'. Producer Hans Roggen blikt in de Dag Allemaal-soapspecial vooruit op de gebeurtenissen van de komende weken.
Volledig scherm
PREMIUM
Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) stappen dit najaar nog in het huwelijksbootje in 'Thuis'. Producer Hans Roggen blikt in de Dag Allemaal-soapspecial vooruit op de gebeurtenissen van de komende weken. © VRT

“Veel lust en liefde, een huwelijk en een verrassende coup de foudre”: dit mogen we binnenkort verwachten in ‘Thuis’

TVHet nieuwe seizoen van ‘Thuis’ startte alvast met twee straffe verhaallijnen: de ontvoering van Rosa door Jacques en de plotse dood van bruidegom Leo, die het huwelijksfeest van Marianne abrupt verstoorde. Maar er is nog meer spanning op komst: ‘Thuis’-producer Hans Roggen belooft dit najaar een pak vernieuwingen, een flinke portie geluk én een huwelijk. “En het is ook uitkijken naar een dramatische gebeurtenis die ’s nachts zal plaatsvinden en zeer zware gevolgen zal hebben.”

10 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Stop eens met die flauwe kul. Als je eens aflevering gezien hebt ben je goed voor een gans jaar. Het is toch elke dag hetzelfde oeverloos gezever.
  • viktor van gestel

    3 jaar geleden
    Frank en Eddy zijn VERUIT de beste akteurs !
  • Luc Ver Eecke

    3 jaar geleden
    Eerlijk , ze gaan er ziener ogend op achteruit . Ge moogt een week niet kijken en er is niets veranderd zo voorspelbaar is het .
  • Joachim Santermans

    3 jaar geleden
    Tja de huidige bevolking kijkt ook op andere manieren tv: streamingdiensten, TV via de app onderweg, toekomstgericht zullen zenders gaan verdwijnen. Men gaat gewoon voor een "programma" kiezen.
  • philippe quinart

    3 jaar geleden
    Het niveau op de Vlaamse zenders is echt van het slechtste wat te zien is. Geef mij maar de Franse zenders waar goede series en reportages te zien zijn. En ja thuis is echt het meest ongeloofwaardige wat je op TV kan zien.