PN/Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/Belga

Aimé Anthuenis pleit in navolging van De Bruyne voor meer realisme: “Zeggen dat we een groot toernooi moéten winnen, is zever”

Rode Duivels“Met alle respect, maar we zijn máár België.” Kevin De Bruyne (30) sprak na de Nations League even alsof de oude Belgische volksaard als underdog terug was. “Daar heeft dat niets mee te maken”, vindt ex-bondscoach Aimé Anthuenis (77), die net als De Bruyne pleit voor meer realisme: “Zijn we ooit écht veel beter geweest dan Frankrijk, neen toch?”

38 reacties

  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Het is de beste generatie Belgische voetballers ooit. Ze zijn zo goed dat ze met de beste ploegen van de wereld kunnen meedoen voor een titel. Ik begrijp niet waarom sommige fans(?) denken (dachten) dat de Rode Duivels beter zijn dan alle anderen.
  • lieve rigo

    3 jaar geleden
    Het was zeker triestig dat het telkens net niet is, anderzijds ze behoren nog altijd tot de beste ploegen in de wereld.
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Moeten ...🙄...? We kunnen zeker geen tornooi winnen ... Laat ons eerlijk zijn en voetjes op de grond blijven eh ...! We zijn een subtopland meer niet Is niet slecht voor zo'n klein land
  • Sophia de smet

    3 jaar geleden
    Overbetaalde grasduikers zijn het. Niet waard om naar te kijken. Vedetten ? Op de bank bij hun club ja !
  • Garrit Hinderyckx

    3 jaar geleden
    In plaats van ze af te breken, zouden we niet fier zijn dat ze bij de besten horen, de media plaats hen steeds als beste, maar andere ploegen doen ook mee hé, idem bij koers