LIVE. Politieke kopstukken gaan in debat in UAntwerpen: bekijk hier het grote studentendebat

Antwerpen -

Covid-19, de kerncentrales en één jaar Vivaldi, daarover debatteren enkele zwaargewichten uit de politiek vanavond tijdens het grote studentendebat van LVSV. Dat vindt plaats in de grote Aula Rector Dhanis op de stadscampus van de UAntwerpen, maar het debat is straks ook live hier op de website te volgen vanaf 19.45u.

SVO

De organisator van het evenement, het Liberaal Vlaams Studentenverbond, plant elk jaar in samenwerking met de Faculteit Sociale Wetenschappen van de universiteit een groot openingsdebat. Dit jaar doen ze dat met enkele grote namen uit de politiek.

Zo komen vanavond Egbert Lachaert (Open Vld), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Philippe Muyters (N-VA), Peter Mertens (Pvda), Hannes Anaf (Vooruit), Meyrem Almaci (Groen) en Peter Van Rompuy (CD&V) hun zegje doen. Het gesprek wordt in goede banen geleid door politiek journalist bij Knack Tex Van Berlaer.

De toegang tot het evenement is gratis, met Covid Safe Ticket. Maar je kan het dus ook hier, via de website van Gazet van Antwerpen volgen. (svo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER