Een beeld uit 'Cool Abdoul'.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld uit 'Cool Abdoul'. © rv

Straffe levensverhaal van bokser Ismaïl verfilmd in 'Cool Abdoul’: “Ik heb tot vorig jaar de prijs moeten betalen voor mijn verleden”

Film“Ik ben neergestoken, heb vier kogels overleefd en zat meermaals in de gevangenis. Maar als mijn levensverhaal een ding aantoont, is het wel dat het nooit te laat is om te veranderen.” En dus stemde voormalig topbokser Ismaïl Abdoul toe om z’n leven te laten verfilmen in ‘Cool Abdoul’. De Vlaams-Marokkaanse acteur Nabil Mallat, bekend van ‘Patser’, kreeg niet alleen de hoofdrol, maar hield aan het project ook een boezemvriend over. “Hij is niet de hersenloze idioot waarvoor hij in het verleden versleten werd.”

13 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Criminelen krijgen hier veel voordelen en worden steeds als slachtoffers door ongure advocaten die daar rijk van worden in de media betitteld en de slachtoffers blijven met de miserie zitten die gangster heeft niet het minste spijt ruikt enkel geld
  • Wim Peeters

    3 jaar geleden
    Dat zal je allemaal wel verdiend hebben ! De slachtoffers van hem hebben dit niet verdiend en moeten er dan nog heel hun leven mee rondlopen. In ieder geval veel hersenen zal hij niet hebben!
  • pascal van elsacker

    3 jaar geleden
    Pffff … crapuul, criminelen worden steeds verfilmd en dan nog eens geld erop verdienen ipv een film te maken over de slachtoffers die steeds achterblijven door deze criminelen!!
  • Johan Van loocke

    3 jaar geleden
    De vraag is : gaat men het echte verhaal tonen of een geromantiseerde versie ?
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Sorry de mensen hebben geen behoefte aan dergelijke vertoningen, moeten zijn slachtoffers ook gaan kijken ? Stop met de mensen met uw crimenele activiteiten aan te bieden, dank u.