Prinses Claire tijdens de uitreiking van de 'Terre d’Avenir'-prijs, in aanwezigheid van koning Albert en Paola.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Claire tijdens de uitreiking van de 'Terre d’Avenir'-prijs, in aanwezigheid van koning Albert en Paola. © Photo News

Volgens prins Laurent is Claire “het kotsbeu hoe ze behandeld wordt”. Waar heeft hij het over?

RoyaltyHet bezoek dat prins Laurent (57) aan revalidatiecentrum TrainM in Antwerpen bracht, ging niet onopgemerkt voorbij. De prins reageerde er voor het eerst publiekelijk op de afwezigheid van zijn vrouw Claire (47), die bijna twee jaar lang van de aardbol verdwenen leek. “Mijn vrouw begint het kotsbeu te worden hoe zij in sommige sferen hier in België wordt behandeld”, klonk het cryptisch bij Laurent. Maar wat bedoelt hij met die ‘sferen’ en over welke ‘behandeling’ heeft hij het?

16 reacties

  • mobius

    2 jaar geleden
    Prinses Astrid haar man werkt ook in de privé
  • Laurent Van De Velde

    2 jaar geleden
    Als je je ten dienste van de staat moet stellen en daardoor geen job in de privé-sector mag aannemen met het resultaat dat hij maximaal €4000 netto per maand kan verdienen dan begrijp ik zijn frustratie. 4000 euro is een pak geld maar het is absoluut niet verkeerd om hogere ambities te hebben. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste royals meer kunnen verdienen in de privé dan met hun dotatie en in ze krijgen er nog anonimiteit bij ook. Oordeel niet te snel, ieder heeft recht op dromen en ambities!
  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Heeft toch mooie diploma's? Waarom hervat ze haar vroegere levenstijl niet en gaan werken, ze zal nog zoveel plezier beleven opnieuw onder de mensen te komen.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ze kan nog altijd in de anonimiteit verdwijnen en gaan werken in ‘t fabriek onder een andere naam.
  • ronny engels

    3 jaar geleden
    Denk eerder dat wij Belgen het beu zijn van voor mensen te betalen die niet echt iets doen. Zij kan iedere dag haar titel ingeven en zelf voor haar centen gaan werken en zo uit de media verdwijnen. Nooit gesnapt waarom wij voor heel de koninklijke familie moeten betalen. Buiten de koning kan iedereen gewoon gaan werken denk ik dan en vermoedelijk vele anderen die moeten rondkomen met een habbekras na vele jaren werken.