Nina Van Eeckhaut (l) treedt op als advocate voor de mama en pluspapa van Sharon Gruwez (r)
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Van Eeckhaut (l) treedt op als advocate voor de mama en pluspapa van Sharon Gruwez (r) © PN/Verbeke

ASSISEN. “Kroniek van een aangekondigde moord”: familie van Sharon (22) is ervan overtuigd dat Davy haar dood wilde

Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge“Davy Kesteman wist wat de gevolgen zouden zijn als hij bijna een minuut lang zijn gaspedaal vol induwde en die bocht indook, met Sharon zonder gordel naast hem op de passagierszetel.” De burgerlijke partijen vroegen donderdagvoormiddag aan de volksjury om de beklaagde schuldig te verklaren aan moord op Sharon Gruwez (22). Voor de jonge vrouw zelf waren er niets dan mooie woorden, die enkele juryleden zelfs tot tranen toe bewogen. “De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn zonder Sharon”, klonk het uit de mond van de advocaten.

  1. ASSISEN. Sharon (22) had al nieuwe vriend toen ze het leven liet naast Davy Kesteman (32): “Er groeide iets moois tussen ons, maar we kregen geen kans”
    PREMIUM
    Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

    ASSISEN. Sharon (22) had al nieuwe vriend toen ze het leven liet naast Davy Kesteman (32): “Er groeide iets moois tussen ons, maar we kregen geen kans”

    Op het assisenproces rond de dood van Sharon Gruwez, getuigde dinsdagavond haar nieuwe vriend, waarmee ze al een drietal maanden heel close was. Zijn getuigenis ontkrachtte meteen de stelling van Davy Kesteman (32) dat hij nog altijd een relatie had met Sharon. “We hadden plannen om verder te gaan in onze relatie, maar nu zal dat nooit meer kunnen. Misschien is Kesteman wel ontploft toen hij onze berichtjes op haar gsm las.” Ook de vriendinnen van Sharon bevestigen dat de relatie tussen haar en Kesteman voorbij was. Of hoe de verdachte het wederom hard te verduren kreeg. Lees er alles over in ons dossier.