Wesley en Izquierdo op training bij Club.
Volledig scherm
Wesley en Izquierdo op training bij Club. © BELGA

Izquierdo in Brugse selectie terwijl Vormer in principe aan aftrap komt, Clement hoopt dat Lang blijft: “Maar als het juiste bod komt kunnen we hem onmogelijk houden”

Club BruggeWie we daar hebben. Vroeger dan verwacht zit José Izquierdo (29) morgenavond op de bank in het Jan Breydelstadion: “Nog niet topfit, maar hij kan altijd iets bijbrengen”, weet Philippe Clement over de Colombiaan. Nog nieuw in de selectie is de 16-jarige Antonio Nusa, terwijl Ruud Vormer opnieuw in het elftal lijkt te komen. 

7 reacties

  • Patrick Lefaible

    2 jaar geleden
    Vind het zeker ook niet kunnen dat men na 8 competitiewedstrijden nog transfers kan doen tussen Belgische pro league teams alsook wintertransfers. Eens het seizoen gestart is moet je het maar doen met wat je hebt.
  • dirk claeys

    2 jaar geleden
    Je zou voor minder veranderen, als een Noa of Charles , een sneltrznsfer doen is het sportieve van minder belang toch, een 10% van hun koopsom, en een loontje maal tien! Op 20 jaar reeds drie vier miljoen op je rekening en een loontje van 100 000€ elke maand, je zou voor minder veranderen van werkgever!,
  • dretie munkies

    2 jaar geleden
    Als er één man is die niet in de selectie van Club past is het wel degelijk Rits
  • john dewit

    2 jaar geleden
    Hij zal vertrekken dat is nu eenmaal het lot van een Belgische ploeg !
  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    Eric Bex, als Noa een beetje voor het geld kiest, dan zijn er heel veel clubs waar hij beter kan zitten dan bij FCB.