Elle Leclercq in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Elle Leclercq in Dag Allemaal © Kristof Ghyselinck

‘Miss België’-kandidate Elle raakte als peuter zwaar verbrand: “In tranen toen ik thuis in bikini het defilé oefende”

ShowbizzAls kind droomde Elle Leclercq (22) er al van om Miss België te worden. Maar de littekens die ze overhield aan een ongeval met kokend water hielden haar lang tegen. “In bikini paraderen durfde ik niet. Ik was beschaamd om mijn lichaam.” Nu is ze tweede eredame Miss Oost-Vlaanderen en stoot ze misschien door naar de finale van Miss België. Ze vertelt ons over het ongeluk en de gevolgen ervan. “Weet je dat ik m’n littekens een jaar lang verborgen hield voor mijn eerste lief? Ik was 17.”

2 reacties

  • Johan Vervoort

    3 jaar geleden
    Draag ze met trots jou littekens, laat niemand je erover bekritiseren, je bent zoals je bent laat zien dat je een goed persoon bent eender hoe je eruit ziet of wat er ook is... Wie weet heb je binnenkort het kroontje op je hoofd... Veel succes!
  • Bertrand Vanhevel

    3 jaar geleden
    Oh jonge dame, ik denk eerder dat deze littekens je zullen sieren. Laat deze onschuldige uitwendige littekens vooral jou innerlijke " ik " geen littekens bezorgen. Succes met de defilé.
  1. Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde
    PREMIUM
    Royalty

    Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag grootherto­gin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

    Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.”
  2. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”