Radja Nainggolan over negatief imago: “Ik een bad boy? Totaal niet. Iedereen drinkt soms toch een glaasje te veel?”

VoetbalIn ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play 4 kwam Radja Nainggolan (33) nog eens terug op zijn bewogen eerste week in België na zijn stunttransfer naar Antwerp. Nainggolan moest zijn rijbewijs inleveren. “Iedereen drinkt soms toch een glaasje te veel?” 

11 reacties

  • willy staes

    2 jaar geleden
    Wilmots had de ploeg wel laten vechten voor iedere bal, hij was trouwens ook een stoermer destijds ging voor elke bal en gaf nooit op , Radja heeft dik gelijk , Natuurlijk Wilmots was geen grootprater .
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    100% akkoord, Radja het ultieme ploegbeest met het gouden hart op de tong past niet in wereld van showmannen en mooipraters van de Belgische Voetbalbond , een zogezegde professionele organisatie waar Technisch directeur Roberto Martinez moet oordelen over de bondscoach Roberto Martinez... LOL
  • Marie Besauw

    2 jaar geleden
    Als de media je afmaakt..is het gedaan..ze hadden hem beter mee genomen voor het E K..
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Dat behoort ook tot in provinciale, goede voetballer worden aan de kant gezet omdat ze een pintje drinken, de prutsers mogen het veld op.
  • RUDY DE SMEDT

    2 jaar geleden
    Met naigolan had hij minstens 1 prijs gepakt , met tielemans zal hij nooit iets wnnen.Naigolan behoort bij de gouden generatie en tielemans niet toch