Bart De Pauw komt bij de rechtbank aan voor de tweede procesdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw komt bij de rechtbank aan voor de tweede procesdag. © Photo News

Dit was de tweede procesdag in zaak-De Pauw: “Jammer dat ze excuses niet aanvaarden. Maar ik versta hun kwaadheid”

Een emotionele Bart De Pauw (53) vertelde gisteravond op het einde van het proces dat hij in therapie is. "Om uit te zoeken waarom ik dat contact zoek. Terwijl ik nochtans écht een heel goede vrouw heb." De tv-maker excuseerde zich ook "aan alle mensen voor wie ik storend ben geweest". "Ik besef nu dat mijn aandacht soms vervelend en ongepast was. Ik heb jullie niet goed aangevoeld."

20 reacties

  • Lydia Appelmans

    2 jaar geleden
    Toen ze hem nodig hadden voor een job, was er geen probleem, nu jaren later wel.. Als iemand mij zoiets stuurt dan blokkeer ik hem of lach hem eens goed uit. Een proces aanspannen hiervoor? Komaan! Kafmeyer had zelfs een tijdje een relatie met hem
  • Leo De Preter

    2 jaar geleden
    Hopelijk zetten ze dat gastje eens voorgoed op zijn plaats.Onvoorstelbaar die zijn gedrag.
  • Jozef Van Mellaert

    2 jaar geleden
    Heel dat proces is er omdat BDP een bekende vlaming is, was hij dat niet dan hoorden we er niet van en was er geen proces. Nu is het een vette kluif die de media kunnen afknabbelen.
  • Luc Verbeek

    2 jaar geleden
    En als we dan toch de volledige waarheid mogen weten : Werd er nu een vals medisch attest ingediend of niet ? Waarom wordt hier zo geheimzinnig over gedaan, zelfs door de rechter ?
  • Marc Werbrouck

    2 jaar geleden
    Een aanrader voor iedereen die ooit een SMS stuurde die eerst aanvaard wordt maar na 10jaar niet meer. Bewaar die SMS...