Cyriel Dessers.
Volledig scherm
PREMIUM
Cyriel Dessers. © Yannick Verhoeven / Orange Pictures / Photonews

Op visite bij Cyriel Dessers, die in Rotterdam voetbalgeluk hervindt: “Genk zal nooit een afgesloten hoofdstuk zijn”

Buitenlands voetbalCyriel Dessers (26) heeft bij Feyenoord opnieuw het voetbalgeluk gevonden. Met een goal tegen PSV en zijn eerste in De Kuip tegen NEC kreeg hij ook al ‘Het Legioen’ op zijn hand. Wij gingen op visite bij Dessers, die open praat over die knotsgekke deadline day, zijn relatie met Genk-coach John van den Brom en het verschil tussen voetballen in België en Nederland. “Toen ik tegen OHL negentig minuten op de bank bleef wist ik het, ik moest mijn lot in eigen handen nemen.”

7 reacties

  • van Dessel Wim

    3 jaar geleden
    Alles heb zijn reden, zou de Johan gezegd hebben ...
  • Mark Marken

    3 jaar geleden
    Sympathieke vent, niet zo’n bijzondere voetballer
  • Mieke Ponet

    3 jaar geleden
    Ik blijf er bij veel te weinig kansen gekregen bij Racing door de coach en bekijk maar eens hoeveel 10 minuten of minder hij gekregen heeft, in de play-offs kreeg hij iets meer minuten en hij maken ook zijn doelpunt. Zet Cyriel in België bij Anderlecht een voetballende ploeg en hij is goed voor 20/25 doelpunten.
  • Danny Casseau

    3 jaar geleden
    Als men een goede speler niet zijn doel laat spelen heb je problemen zoals in Genk waarom gaan ze hem bijhalen Dessers is een goede speler en maakt zijn doelpunten in Genk werd hij niet aanvaard niet meer niet minder
  • François Nuyts

    3 jaar geleden
    Lijkt mij een heel vriendelijke kerel in elk geval . Geen capsones , gewoon , en niet zoals sommige voetballers , denken dat zij wat meer zijn dan een gewone sterveling .