Jonas Geirnaert en partner Julie Mahieu.
Volledig scherm
Jonas Geirnaert en partner Julie Mahieu. © Kristof Ghyselinck

Jonas Geirnaert wordt voor de tweede keer papa

ShowbizzVorig jaar verklapte hij in de panelshow ‘Opvoeden doe je zo’ nog dat hij papa geworden was van zoontje Joah, en binnenkort mag Jonas Geirnaert (39) opnieuw z’n beste papfleskunsten bovenhalen. Zijn partner Julie Mahieu (37) is namelijk zwanger van een tweede kindje.

  1. “Bart De Pauw is ook een man met gevoelens, met een vrouw, met kinderen”: BV’s vertellen waarom ze de tv-maker steunen
    PREMIUM
    bv

    “Bart De Pauw is ook een man met gevoelens, met een vrouw, met kinderen”: BV’s vertellen waarom ze de tv-maker steunen

    “We willen ook dat gevangenen opnieuw in de maatschappij geïntegreerd worden. Dan hoop ik dat dat voor hem ook kan.” De afgelopen jaren kon Bart De Pauw (55) op niet veel openlijke steun rekenen vanuit BV-land, op een enkele stem na. Maar nu nemen opvallend meer collega’s het op voor de gevallen televisiemaker. Wij spreken met Miguel Wiels (51), Sven Ornelis (50) en Hanne Troonbeeckx (45). Waarom is volgens hen het tij gekeerd en vinden zij de tijd rijp voor de comeback van Bart De Pauw?
  2. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Play
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.