Marcelo Ballardin vertelt in Dag Allemaal over z'n ijzersterke relatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcelo Ballardin vertelt in Dag Allemaal over z'n ijzersterke relatie. © Kristof Ghyselinck

‘Snackmasters’-winnaar Marcelo Ballardin over zijn echtgenoot: “Achter de schermen regelt hij alles”

ShowbizzZijn restaurant Oak is een jaar volgeboekt, zijn brasserie draait goed en straks ligt zijn eerste modecollectie in de winkels. Om maar te zeggen dat topchef Marcelo Ballardin (40), die triomfeerde in ‘Snackmasters’, geen tijd overhoudt om zich voor te bereiden op zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’. “Ik ben er héél bang voor”, geeft hij toe. Verder vertelt de keukenprins over z’n grote liefde Dominik en hoe het eraan toegaat in z'n keuken: “Vroeger werd ik snel boos en durfde ik hard te zijn tegen m’n personeel.” 

2 reacties

  • Michaël Vanderper

    3 jaar geleden
    Lijkt mij een grappige kerel!
  • Marie Rose Van der Haeghen

    3 jaar geleden
    Zijn restaurant oak is top !
  1. Cafébaas Danny Fabry Junior (48) deels verlamd na beroerte: "Hij kan zelfs niet meer spreken”
    PREMIUM

    Cafébaas Danny Fabry Junior (48) deels verlamd na beroerte: "Hij kan zelfs niet meer spreken”

    In Café ‘t Deurp in Werchter moet men het voorlopig stellen zonder de flamboyante uitbater. Danny Fabry Junior (48) kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een beroerte, maar hij werd pas vele uren later gevonden door zijn moeder Julia (75). De cafébaas ligt momenteel op de intensive care in Gasthuisberg. Door de bloedprop is hij gedeeltelijk verlamd geraakt en heeft hij zijn spraak verloren. “Maar hij is bij bewustzijn en reageert wel”, vertelt zijn moeder aan zijn ziekenbed.
    Rotselaar
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.