Deze celebs krijgen hun villa's niet verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze celebs krijgen hun villa's niet verkocht. © HLN

Van het waterpark van Dion tot het woestijnoptrekje van Stallone: waarom deze celebrityvilla’s maar niet verkocht raken

CelebritiesCelebrity’s doen er gemiddeld vijf weken langer over om hun huizen verkocht te krijgen, en volgens de Amerikaanse internetmakelaar Redfin moeten ze ook vaak tevreden zijn met een bedrag dat vér onder de vraagprijs ligt. Van de skichalet van Bruce Willis tot de blokhut van Tom Cruise: deze stulpjes stonden járenlang op de huizenmarkt. Waarom raken de sterren hun huis niet aan de straatstenen kwijt?

5 reacties

  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Tja, met de prijzen om hun zwembad te verwarmen, verbaasd me dat niet.
  • Joey Starr

    2 jaar geleden
    Ach ze maken wel weer een film, plaatje of een reclamespot voor veeeel geld. Hier moet je zeker geen medelijden mee hebben hoor.
  • ignace van hijfte

    2 jaar geleden
    Je moet niet rijk zijn om goeie smaak te hebben, of liever omgekeerd, want sommige van deze eigendommen zijn echt (overprijsde) gedrochten toch ?
  • Nico Herbots

    2 jaar geleden
    Mja, het is een beetje zoals de megavilla's van de Nederlanders uit de jaren '80 en '90 hier vlak aan de grens. Toen was het voor hen voordeliger om in België te bouwen, ze kochten in sommige regio's bijna alle grond en dreven zo de prijzen naar ongekende hoogtes, onbetaalbaar voor de jonge mensen uit het dorp, die dan noodgedwongen moesten uitwijken. Nu staan veel van die keten leeg, geen normaal mens die ze koopt wegens te oud en veel te groot, dus duur in onderhoud.
  • Joel Vandermeeren

    2 jaar geleden
    Zo zie je dat ze voorbij hun schoenen lopen en geen verstand van geld hebben.