Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze chef voetbal roept Club op vol te houden: “Wat ben je met 4 op 6 en de lof van Pep indien Leipzig alsnog over je springt?”

Champions LeagueClub Brugge staat vanavond voor z'n derde grote uitdaging in de Champions League. Blauw-zwart krijgt op Jan Breydel het grote Manchester City van Kevin De Bruyne over de vloer. Club deed het met 4 op 6 al voortreffelijk, maar net daarom mag het niet op z’n lauweren rusten, vindt onze chef voetbal. “De reputatie van Club Brugge in Europa anno 2021 zal geschreven worden op het eínde van deze groepsfase.”

9 reacties

  • Alex Zoete

    2 jaar geleden
    0-3 maar we pakken wel de 3 de plaats met 8punten op het einde
  • Hans Verelst

    2 jaar geleden
    Vormer op de bank. Tegen Alle top tegenstrevers =vormer op de bank. Laat ruudje maar tegen Kortrijk spelen, of Seraing. Dat is meer zijn niveau
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    Eervol verlies 1-4
  • johnny palmaers

    2 jaar geleden
    Een ploeg die grinta nodig heeft stelt Vormer altijd op. En, elke ploeg die zichzelf respecteert zet zijn kapitein op het veld.
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Bij de start van de wedstrijd vertrek je al met één punt, probeer dat in eerste instantie maar al te behouden want dat zou al een mooie prestatie zijn. Maar zonder Vormer wordt dat een hopeloze karwei want zo'n inzet en vechtlust heeft er geen tweede speler bij Brugge. Ik vrees echter dat Clement het meer heeft voor mietjes die liever lopen te flaneren op het veld dan zich de naad uit de kleren te lopen.
  1. Real Madrid is eindelijk weer de allerrijkste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd
    PREMIUM
    12

    Real Madrid is eindelijk weer de allerrijk­ste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd

    Een verbouwing van een miljard, een schuldenberg van een miljard, in 2025 ook een omzet van een miljard. Real Madrid zegt klaar te zijn voor de toekomst, met een futuristisch verbouwd stadion en businessrecords in het vooruitzicht. Die 7 miljoen die Real in juni uitbetaalde aan Eden Hazard om zijn contract te verbreken, voelen ze niet eens. Voor het eerst sinds 2017-18 voert Real Madrid weer de jaarlijkse ‘Money League’ van auditbureau Deloitte aan. Onze buitenlandwatcher Kristof Terreur gunt u een blik in de rekeningen van de rijkste club ter wereld. En legt uit hoe Real de eerste miljardairsclub wil worden in het voetbal.