De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer.
Volledig scherm
PREMIUM
De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer. © HLN

EXCLUSIEF INTERVIEW. Zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer: “De sprankel is uit z’n ogen verdwenen. Dit ruikt naar een afrekening”

ShowbizzVier jaar lang hield zij de lippen stijf op elkaar. Maar nu Bart De Pauw (53) eindelijk voor de rechter is verschenen, wil zijn twee jaar jongere zus Sofie vertellen welke tol de affaire-De Pauw van haar en de rest van de familie heeft geëist: “Ze hebben Bart geraakt in z’n kern”, vertelt ze in een exclusief gesprek over de afgelopen jaren. “Hij heeft zich twee dagen onderworpen aan onderzoeken door een gerechtsdeskundige. Da’s geen cadeau, hoor.”

141 reacties

  • Anne Tielemans

    2 jaar geleden
    Allez het slachtoffer zeker!
  • Rita Rosseel

    2 jaar geleden
    @ Diego Missiaen . De gekwetste minnares die wraak neemt .Dat is wat ik ook denk . Niettemin is hij het die de smssen stuurde , er geen erg in had .dergelijk patroon toont aan dat er iets scheelt met de man maar een dergelijke publieke afrekening ..wat mij persoonlijk stoort is dat er altijd geroepen wordt en op toegekeken dat er evenveel vrouwen als mannen in de politiek in de jury enz . zitten en nu wordt bdp berecht door 3 vrouwelijke rechters ?? Hadden de mannelijke ineens geen tijd meer ?
  • Mady Vermeulen

    2 jaar geleden
    Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Ik begrijp echt de mensen niet die het voor die bdp blijven opnemen. Het is gewoon een dominante kerel die geen nee accepteerde. Alles wordt hier gedaan om dit niet te moeten toegeven. Lieve help.
  • Dirk Sonck

    2 jaar geleden
    We moeten van Bart De Pauw geen heilige maken en hem voorstellen alsof hij zelf het slachtoffer is. De feiten zijn wat ze zijn. De vunzige sms berichten heeft hij zelf gestuurd en bovendien gebruikte hij zijn machtspositie om zijn perversiteit te etaleren.