SBS
Volledig scherm
© SBS

Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’

TVHet ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.

8 reacties

  • James Williams

    3 jaar geleden
    De fut is eruit inderdaad. Met kandidaten als die Dorianne gaat iedereen slapen om 21.30 uur .
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Zijn goed op weg om 2e Blokken te worden, uitgemolken tot en met en flauwe grappen.
  • Jeroen Custers

    3 jaar geleden
    Format is al jaren zo uitgemelkt. Vragen worden duidelijk afgestemd op de nieuwe kandidaten om high-scores te halen, moppen die men al drie dagen voelt aankomen, soms zou het mij zelfs niet verwonderen als kandidaten al op voorhand bepaalde antwoorden krijgen om de grapjes te laten werken, allee, poging tot, want grappig is het ook al niet meer. Vorig jaar keek ik nog een sporadisch, maar nu helemaal afgehaakt, het is geen quiz, het is geen comedy, het is gewoon op.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    We zijn eindelijk verlost van mr. Destadsbader die dacht dat hij iedereen er kon uitspelen en het toch opnieuw niet kon laten misbruik te maken van het programma om reclame te maken voor zijn show. Dus zoals in de homo universalis : tot nooit meer !
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Net zoals de meeste ‘komische’ programma’s zit dit ook vol met voorgrkauwde mopjes. Laat maar dus, ik doe wel wat leukers ondertussen