Jan Mulder zag een “schrijnend klasseverschil” tussen Club Brugge en Man City: “Verdorie, als speler is dit toch moeilijk te verkroppen”

Champions LeagueHet mooiste moment voor Jan Mulder op Jan Breydel gisteravond? Het applaus van het Club Brugge-publiek voor Kevin De Bruyne. “Verder was het klasseverschil schrijnend”, was hij eerlijk in zijn analyse achteraf.

23 reacties

  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Logisch, geen schande. City is wereldniveau. Club is topniveau in de JPL, meer niet. Geen enkele Belgische ploeg trouwens.
  • Christiaan Capiau

    3 jaar geleden
    Komaan eh mensen wat had ge nu verwacht. Is zoals carapils tegen jupiler
  • Patrick Vandeputte

    3 jaar geleden
    1 transfer van Man City deze zomer (Grielish) vertegenwoordigt het volledige budget van Brugge. Moet er nog zand zijn?
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Clubs die met budgetten van één miljard en meer goochelen zoals PSG en Manchester City wat kan je daar tegen aanvangen? Zelfs Leipzig heeft een budget van 600 miljoen. Dat van Brugge is 150 miljoen. Moest Brugge ook één miljard budget hebben dan strijdt men pas met gelijke wapens. Nu vraagt de politiek ook nog 30 miljoen sociale bijdragen via de voetbalclubs dankzij Frank Vandenbroucke om onze clubs nog wat meer te wurgen. 👍👍
  • Frank Waeghe

    3 jaar geleden
    Club stond erbij, keek ernaar en liet zich doen. De Engelsen zaten veel korter op de bal en waren heel goed wakker. Bij Club liep alles voor geen meter. Maar we weten uit vorige wedstrijden dat Club hier zeker iets te zoeken heeft. Het klasseverschil er wel degelijk is maar zo enorm als men zegt is dat niet.