Andy Peelman
Volledig scherm
Andy Peelman © VTM

Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”

TVHet was decennialang enkel een Engelse kroegensport. Maar sinds 'Dancing Dimi' een plaats aan de top afdwong, is darts hot in Vlaanderen. Enter 'BV Darts' op VTM 2. Negen bekende Vlamingen hebben zich in het grootste geheim maandenlang voorbereid. Ze kregen ook een roepnaam, kozen een strijdlied en werden vereeuwigd op een 'dartsschild'. Maak kennis met onder andere The Engine, The White Walker, G.I. Jinnih en Dart Vader.

  1. Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlinders?
    PREMIUM
    BV

    Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlin­ders?

    “Misschien ben ik een klein beetje te ver gegaan.” Jimmy Jackers (33) haalde tijdens zijn 24 uurs-date met boerin Sanne (30) in ‘Boer zkt vrouw' alles uit de kast om haar hart te veroveren. Is de vrachtwagenchauffeur uit Borgloon stapelverliefd? Voor het eerst praat hij over zijn ware gevoelens én het verdriet dat hij al enkele jaren met zich meedraagt. Ook ‘concurrenten’ Robin Taelman (33) en Boris Gielen (29) laten in hun hart kijken. “Dat ik weinig ervaring in de liefde heb, maakt me soms onzeker.”
  2. Herman Verbruggen en Marijn Devalck kritisch voor ‘Groeien & bloeien’: “Het is niet om te lachen dus het is niet goed”
    HLN Mediawatchers

    Herman Verbruggen en Marijn Devalck kritisch voor ‘Groeien & bloeien’: “Het is niet om te lachen dus het is niet goed”

    Het moest en zou de opvolger worden van ‘FC De Kampioenen’ worden, maar toen ‘Groeien & bloeien’ klaar was om uitgezonden te worden, wilde de VRT niet meer van die belofte weten. Inmiddels zijn twee afleveringen uitgezonden. Die tot 900.000 kijkers trokken. Onder die kijkers ook Kampioenen-acteurs Herman Verbruggen en Marijn Devalck. Hun kritische analyse: “Het is nog niet goed. De pijnlijkste vaststelling is dat het niet om te lachen is”, vertellen ze in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.